Rietumu bankas labdarības fonds par SIA "Grand Credit"

Rietumu bankas labdarības fonds par SIA "Grand Credit"

2010.gada laikā uzņēmums SIA “Grand Credit” sadarbībā ar Rietumu Bankas labdarības fondu sniedza atbalstu daudziem bērnu namiem, sociālām mājām un atsevišķām ģimenēm, kuriem bija nepieciešamam palīdzība.

Kopējā darba procesā bija realizēti 4 lieli projekti palīdzības sniegšanā bērniem:

Dāvana uz 1.septembri

Pagājušajā gadā liels daudzums jaunāko un vecāko klašu skolnieku saskārās ar to, ka dēļ ekonomiskās krīzes finanšu stāvoklis viņu ģimenēs strauji izmainījās uz sliktāko pusi. Uzņēmums SIA “Grand Credit” nepalika vienaldzīgs minētajā situācijā un rezultātā liels skaits bērnu no maznodrošinātām ģimenēm saņēma dāvanas uz 1.septembri, - kancelejas preces, grāmatas, mugursomas, sporta tērpus un visu to, kas nepieciešams skolniekam veiksmīgām mācībām.

Uzdāvini bērnam brīnumu

Vēstules ar bērnu stāstiem, kurus liktenis kaut kur ir apdalījis – cieš no smagām slimībām, nāk no nelabvēlīgas vai no maznodrošinātas ģimenes, no internāta vai bērnu nama, - tādu vēstules sūtīja ļoti lielā daudzumā uz norādīto redakcijas adresi. Bērnu sapņi viens aiz otra piepildījās. Mazs zēns no Daugavpils saņēma jaunu datoru, kas nepieciešams mūsdienu skolniekam. Meitenīte no Olaines sapņoja par skrituļslidām – arī tās tika uzdāvinātas. Portatīvo datoru un spēļu konsoli ieguva 7 gadīgs puisītis ar kuru mēs tikāmies paliatīvo bērnu aprūpes sabiedrībā. Un vēl liels daudzums dāvanu “devās izpildīt bērnu sapņus”.

Labo darbu klubs

Tika rīkoti svētki uz visu dienu bērniem no internātskolām un no bērnu namiem. Organizēja apmeklējumus uz muzejiem, uz cirku, uz kino. Cienasti no picērijām un dāvanas(dažādi suvenīri). Daudzi bērni šāda veida ekskursijās piedalījās pirmo reizi dzīvē. Var iedomāties kas par svētkiem viņiem bija!

Karsto vēstuļu laiks

Bija saņemtas vairāk nekā 100 vēstules ar visdažādākajiem lūgumiem un vēlmēm adresētas Salavecītim, kura lomā iejutās uzņēmums SIA “Grand Credit”. Uz Ziemassvētkiem piepildījās 20 bērnu un viņu vecāku sapņi. Divu puisēnu māte lūdza ragavas, lai viņa pa sniegu varētu vadāt savus bērnus uz skolu un bērnu dārzu – uzdāvinājām. Vientuļš pensionārs sapņoja par eļļas krāsām gleznošanai – sapni izpildījām. Vecmāmiņa lūdza 4 maziņām mazmeitiņām bērnu ziemas zābaciņus. Pēc 5 minūtēm, kad tika pasniegtas dāvanas, meitenītes aizskrēja uz kalnu pārbaudīt apavus. Meitenīte no Saulkrastiem lūdza mobilo telefonu, dzīvo ar vecmāmiņu, kura kā pensionāre nevar atļauties sev tādus izdevumus. Uzņēmums SIA “Grand Credit” nepalika vienaldzīgs arī pret šo lūgumu.

Bērnu divritenis un leļļu māja devās uz Saldu pie daudzbērnu ģimenes. Un vēl daudzas visdažādākās dāvanas atrada savus īpašniekus.

Vēlamies atzīmēt, ka uzņēmums SIA “Grand Credit” pret labdarību neattiecas kā pret “rozā” akciju, bet tajā redz tālu ejošus plānus. Uzņēmums SIA “Grand Credit” piedāvāja ne mazums interesantus projektus, kuri ceram tiks kopīgi realizēti tuvākajā nākotnē.

Mēs izsakām savu pateicību uzņēmumam SIA “Grand Credit” un esam pārliecināti, ka mūsu turpmākā sadarbība nesīs daudz prieka un laimīgus brīžus bērniem no dažādām Latvijas vietām.

 

Rietumu Bankas labdarības fonda vadība.

Uz augšu