Labdarības projekts: Labie darbi 2

Labdarības projekts: Labie darbi 2

Apkopojam kopsavilkumu labdarības akcijai – Palīdzība bērniem.

Lasītāji izstāstīja mums aizkustinošus stāstus par bērniem, kuru vecāki šogad nokļuvuši situācijās, kad nav spējīgi iegādāties visas nepieciešamās lietas mācību procesa uzsākšanai.

Mēs centāmies izskatīt visas vēstules un pēc iespējas izrādīt palīdzību. Daļu no dāvanām uzspējām izdalīt līdz 1.septembrim, bet daļu nogādājām adresātiem pārgājušajā nedēļā.

Kā arī laikraksta “Суббота” redakcijā nenoklust tautas dvēselēs radītais sašutuma vilnis – mūsu lasītāji turpina zvanīt mums ar saviem piedāvājumiem, par palīdzības sniegšanu ģimenēm, kuras nokļuvušas grūtās situācijās. Kāds nolēma ņemt “šefību” pār vienu ģimeni, kāds savāca apģērbu un apavus citai ģimenei, kāda sieviete ziedoja datoru...

Atsevišķu desantu Grand Credit un “Суббота” gatavo Daugavpilī. Vēstule no Irinas, kura pati ir invalīde un ļoti grūtos apstākļos audzina dēlu, burtiski radīja emociju sprādzienu sabiedrībā.

Nepieciešamās kancelejas preces skolai kompānijas “Grand Credit” darbinieki pirka priekš katra skolnieka ģimenē, kurā tiek audzināti deviņi bērni. Šajā lielajā, draudzīgajā ģimenē strādā tikai vīrs un arī ne patstāvīgi. Mamma audzina 3,5 gadus veco meitiņu. Laikraksta “Суббота” lasītāji arī aktīvi atsaucās uz šo vēstuli un uzdāvināja ģimenei daudz apģērba un apavus.

Skolnieku mugursomu Adidas no Grand Credit saņēma 5.klases skolniece no ģimenes, kurā meita pameta savus trīs bērnus vecmammas aizgādībā. Vecmamma bērnus mīl kā paša savus, no visas sirds. Diemžēl, aprīlī viņas darba vietā norisinājās darba vietu samazināšana, bet bezdarbnieku pabalstu sāka izmaksāt tikai augustā.

Medmāsa strādājoša slimnīcas operācijas blokā, kura pašaizliedzīgi strādā par 180,- latu algu un audzina meitu – 3.klases skolnieci, saņēma kancelejas preču komplektu.

Vientuļā māte no Jūrmalas, zaudēja darbu, ļoti lūdza palīdzēt ar skolas lietu iegādi meitai –- izrādījām palīdzību.

Apkopēja lielveikalā, strādājoša uz pusslodzi, kuras ģimene parādu dēļ zaudēja dzīvokli un ir spiesta dzīvot īrēta mājoklī, lūdza skolnieku mugursomas bērniem, kuri uzsāka savas skolas gaitas 3. un 6. klasē. Izrādījām palīdzību - nopirkām mugursomas, meitenei sarkanā krāsā un zēnam – melnā krāsā.

 

Paldies visiem! Akcija Labie darbi turpinās...

Uz augšu