Labdarības akcija: "Karsto vēstuļu laiks". Turpinājums, trešā daļa

Labdarības akcija: "Karsto vēstuļu laiks". Turpinājums, trešā daļa

Uz priekšu jaunās ragavās!

No Lielvārdes uz redakciju atceļoja vēstule Ziemassvētku vecītim ar lūgumu dāvanu maisā ielikt ragavas, kas esot ļoti nepieciešamas kā transporta līdzeklis, lai divu dēlu māmiņa varētu uz bērnudārzu un skolu aizvizināt savas atvasītes.

Aelita Brenča Ziemassvētku labdarības akcijai Karsto vēstuļu laiks esot rakstījusi, kaimiņienes mudināta, kura abonējot Neatkarīgo. „Katru darba dienu man uz Lielvārdes centru ir jāved dēli, jo viens iet bērnudārzā, bet otrs sagatavošanas klasītē. Lai pa lielo sniegu ātrāk tiktu uz priekšu, sasēdināju abus uz ragavām, kas bija vairāk nekā 20 gadus vecas (ar tām es pati vizinājos bērnībā) un vilku. Taču pirms kāda laika ragavām pāršķēlās slieces, tāpēc tās kopā ar puikām vairs nevarēju pavilkt - šķita, ka aiz muguras ir liels laukakmens, nevis divi mazi puisēni.

Dažas dienas uz bērnudārzu un skolu gājām kājām, taču dēli pa piesnigušo ceļu netika ātri uz priekšu - te viens atpalika, te otrs,” stāsta abu māmiņa.

Jaunā sieviete esot simlatniece - Lielvārdē lāpstojot sniegu, bet vīrs Ainārs strādājot gadījuma darbus - tagad zāģējot mežu. Abi audzina divus brašus puikas: jaunākajam dēlam Rinaldam ir trīsarpus gadu, bet vecākajam dēlam Danielam rit sestais gads. Abi žiperīgie puikas, ieraugot savas jaunās ragavas, kas tika dāvinātas ar kompānijas Grand Credit atbalstu, bija gatavi tās tūlīt izmēģināt turpat savā piesnigušajā dārzā. „Ir labas,” skatoties uz dēlu draisko virpuļošanu pa sniegu, sēžot ragutiņās, nosaka māmiņa. „Pateicoties Neatkarīgās organizētajam Karsto vēstuļu laikam, pirms pāris gadiem pie jaunām ragavām tika mūsu kaimiņu bērni, bet nu var priecāties mani dēli.”


Raksta autors: Māra Lapsa.
Neatkarīgā Rīta Avīze.

Uz augšu