Labdarības akcija: "Karsto vēstuļu laiks". Pirmā Ziemassvētku dāvana

Labdarības akcija: "Karsto vēstuļu laiks". Pirmā Ziemassvētku dāvana

Ir klāt Neatkarīgās labdarības akcijas Karsto vēstuļu laiks patīkamākais brīdis - dāvanu pasniegšana. Pateicoties šīs akcijas atbalstītājiem - kompānijai Grand Credit, spēsim padarīt gaišākus Ziemassvētkus un arī ikdienu vairākiem cilvēkiem Latvijā.

Sen lolots sapnis piepildījās Sandrai Aleksandrovai, 33 gadus vecai sievietei, kura ir piekalta invalīdu ratiņiem. Viņa rakstīja labdarības akcijai Karsto vēstuļu laiks cerībā, ka viņas lūgumu sadzirdēs un uzdāvinās portatīvo datoru. „Šis dators man ir nepieciešams darbam un komunikācijai ar likteņa biedriem - cenšos palīdzēt jauniešiem integrēties sabiedrībā. Un vēl man ir nodoms sarakstīt grāmatu par to, ka arī cilvēki invalīdu ratiņos spēj daudz ko pārvarēt,” atklāj jaunā sieviete un piebilst, ka, saņemot tik vērtīgu dāvanu, jūtoties ļoti laimīga. „Tagad sāku ticēt tam, ka sapņi var piepildīties.

Pērn es arī rakstīju Neatkarīgās labdarības akcijai un lūdzu disku ar dziedātāja Andra Daņiļenko dziesmām. Es to saņēmu... no savas mājas sētnieces. Tas nozīmē, ka nav jākautrējas paust savas vēlmes, jo var izrādīties, ka atsaucīgi cilvēki ir tepat blakus.”


Raksta autors: Māra Lapsa.
Neatkarīgā Rīta Avīze.

Uz augšu