Konkurs par labāko kredītu vēsturi

Konkurs par labāko kredītu vēsturi

Kompānija Grand Credit izsludina literāro konkursu par kredītu vēsturi. No 22.12.2007. līdz 22.02.2008. mēs gaidām jūsu stāstus. Darbus, kas uzrakstīti Microsoft Word formātā (šrifta lielums 12, ne vairāk par 10 tūkst. zīmju) sūtiet uz elektroniskā pasta adresi info@grandcredit.lv ar piezīmi „Konkursam”. Viens autors drīkst sūtīt tikai vienu stāstu.
Labākie darbi tiks publicēti kompānijas Grand Credit mājas lapā. Konkursa uzvarētājs saņems vērtīgu balvu un viņa darbs tiks publicēts kādā no galvaspilsētas laikrakstiem. Konkursa komisijai ir tiesības piešķirt vairākas galvenās prēmijas.


”Organizējot šo konkursu, mēs gribam lauzt līdzšinējo stereotipu, ka kredīts ir kaut kas nepatīkams un briesmīgs. Mēs arī gribam ar šo konkursu atbalstīt jaunos autorus, dodot viņiem iespēju parādīt sevi,” pavēstīja kompānijas Grand Credit pārstāvis.


Konkursa žūrijā ietilpst kompānijas Grand Credit pārstāvji, kā arī Latvijā pazīstami žurnālisti.
Kompānija Grand Credit piedāvā kredītu pakalpojumus pret nekustamā īpašuma ķīlu. Grand Credit filozofijas pamatā ir maksimāla klienta vajadzību apmierināšana kreditēšanas jomā ar draudzīgu mūsu kompānijas profesionālas komandas atbalstu.

Uz augšu