Jauns labdarības projekts

Jauns labdarības projekts

Grand Credit, Rietumu labdarības fonds un laikraksts "Суббота" veido jaunu kopīgu labdarības akciju.

Mēs vēršamies pie vecākiem, vecmāmiņām - vectēviem, skolotājiem, kaimiņiem, audzinātājiem, ārstiem, sociālajiem darbiniekiem un visiem cilvēkiem, kuri nav vienaldzīgi.

Uzrakstiet mums stāstu par bērnu, kuram nav viegls liktenis – kurš cieš no smagas slimības, ir no nelabvēlīgas vai maznodrošinātas ģimenes, no internātskolas vai bērnu nama... Droši vien šis bērns par kaut ko sapņo. Un, visticamāk, šobrīd viņam šis sapnis ir nesasniedzams.

Mēs centīsimies izpildīt šo sapni. Un tas palīdzēs bērnam vismaz nedaudz noticēt, ka brīnumi notiek.
Iespējams tas kļūs par pirmo soli, lai situācija sāktu mainīties. Jebkurā gadījumā, mēs patiešām uz to ceram.

Rakstniekam Aleksandram Kuprinam ir stāsts "Zilonis" - par slimu meitenīti Nadju, kurai nevarēja palīdzēt neviens ārstu. Bērns burtiski izdzisa acu priekšā. Un tā, jau izmisuši, ārsti ieteica vecākiem uzzināt, par ko sapņo Nadja, un izpildīt jebkuru viņas bērnišķīgo kaprīzi.

Izrādījās, meitenīte aizmieg un redz ziloni - visreālāko... Nepalīdzēja nekādi vecāku mēģinājumi aizstāt ziloni ar mantiņu vai paskaidrojumi Nadjai, ka zilonis viņu dzīvoklī vienkārši nevar ietilpt... Un tad meitenītes tēvs devās uz zooloģisko dārzu un uzaicināja ziloni, ar iesauku Tommijs, ciemos. Un viņš atnāca...

Nākamajā rītā Nadja pamodās mundra un “svaiga”. Viņa viltīgi pasmaidīja un paziņoja: “Nododiet Tommija, ka es jau esmu gandrīz vesela!”
Mums ļoti gribētos, lai slimības un dzīves triecieni ārstētos tik vienkārši un bez viltībām. Jo neviens cilvēks nav pelnījis, ka jau kopš dzimšanas būt piesaistītam gultai vai nezināt savus vecākus.

Protams, pasauli mēs nevaram izlabot, bet mainīt to uz labo pusi varam.

Uz augšu