Grand Credit un "Neatkarīgā" gaida karstās vēstules

Grand Credit un "Neatkarīgā" gaida karstās vēstules

Šodien Neatkarīgā kopā ar sadarbības partneri uzņēmumu Grand Credit sāk tradīcijām bagāto labdarības akciju Karsto vēstuļu laiks. No šīs dienas Neatkarīgās Ziemassvētku vecītis sāk gaidīt lasītāju vēstules.

Līdz pat 16. decembrim karstais pasts gaidīs gan to cilvēku vēstules, kuriem nepieciešams atbalsts un palīdzība, gan gaišo un atsaucīgo ļaužu vēstules, kuri ir gatavi palīdzēt līdzcilvēkiem.

Šogad šai labdarības akcijai aprit jau septiņpadsmitais gads. Neatkarīgās galvenā redaktore Anita Daukšte pauž pārliecību, ka arī šogad akcija Karsto vēstuļu laiks būs izdevusies. Neatkarīgā priecājas, ka akcijas ilggadējais sponsors Grand Credit ir apņēmības pilns kopīgai sadarbībai tik cēlam mērķim.

Karsto vēstuļu laikā aicinām lasītājus – lielus un mazus – sūtīt uz redakciju vēstules Ziemassvētku vecītim, darot zināmu, kādas dāvanas viņi vēlētos sev vai kādam sev tuvam cilvēkam. Aicināti atsaukties labie cilvēki, uzņēmēji, ziedotāji, kuri vēlētos palīdzēt. Vēstules laikraksta lappusēs tiks publicētas līdz šā gada beigām. Ik nedēļu laikrakstā būs atrodama akcijas vēstuļu forma, kuru aizpildot un atsūtot redakcijai ikviens kļūs par akcijas dalībnieku.


23.11.2012
"Netkarīgā Rīta Avīze"

Uz augšu