Grand Credit palīdzēs, ja projektu attīstītājam vajadzīgs finansējums

Grand Credit palīdzēs, ja projektu attīstītājam vajadzīgs finansējums

Investīcijas Latvijas nekustamo īpašumu tirgū atkal sāk palielināties. Runa nav par vienkāršu mūsu objektu pirkšanu. Latvijas tirgū ienāk arī starptautiskās attīstītāju kompānijas. Var droši prognozēt, ka tuvākajos gados darbs pietiks gan viņiem, gan daudziem citiem — novecojušā esošā dzīvokļu fonda dēļ pieprasījums pēc jaunbūvem būs milzīgs. Projektu attīstītājam šādā situācijā svarīgākais ir atrast projektu īstenošanai nepieciešamo finansējumu. Un Grand Credit ir gatavs palīdzēt.

Pēdējā gadu desmita pieredze ir uzskatāmi parādījusi, kas var notikt, ja attīstītājs, saņēmis būvniecības uzsākšanas atļauju pievilcīga gruntsgabala apbūvēšanai un iepriekš nepārliecinājies par savām finansiālajām iespējām un tirgus vajadzībām, uzreiz ķeras pie pirmsprojekta izstrādes vai pat būvēšanas. Viņi attapās pie sasistas siles, bet perspektīvie projekti pārvērtās par nebeidzamām būvēm. Vainot notikušajā uzņēmējs varēja tikai pats sevi.

projektu attīstītājam vajadzīgs finansējums

Šodien jaunu projektu pasūtītājiem atkal ir pavērušās attīstības perspektīvas. Taču daudziem šīs perspektīvas atduras pret finansējuma problēmām. Bankas, kurām jau tā ir lieli no hipotēkas parādniekiem pārņemto nekustamo īpašumu portfeļi, neizrāda lielu vēlēšanos finansēt jaunbūves. Ko darīt šādā situācijā? Mēs piedāvājam vērsties Grand Credit! Nebaidieties no runām, ka nāksies vākt neskaitāmas uzziņas un dokumentus. Mēs pacentīsimies kliedēt jūsu bažas.

Kompānija Grand Credit sniedz starpnieka pakalpojumus gan komerciālu investīciju nekustamo īpašumu iegādei, gan arī projektu attīstīšanai nepieciešamā finansējuma meklēšanā un noformēšanā. Mēs sniedzam pilnu finanšu pakalpojumu klāstu nekustamo īpašumu un tostarp arī jaunās būvniecības finansēšanas jomā.

Turklāt attīstītājiem, kas nodomājuši īstenot projektu, piesaistot aizņēmumu, Grand Credit speciālisti ir gatavi veikt vispusīgu projekta investīciju pievilcīguma analīzi un arī palīdzēt sameklēt līdzfinansējumu. Mēs veicam arī esošo aktīvu ķīlas vērtības un investīciju novērtēšanu, ja projektu nepieciešams refinansēt. Kompānija Grand Credit arī pati piedalās projektu līdzfinansēšanā un sniedz plašu citu finanšu pakalpojumu klāstu.

Mūsu darbība ir vērsta uz mūsu klientu vissarežģītāko un nestandarta problēmu efektīvu un savlaicīgu risināšanu. Granda Credit klientiem vienmēr atrod visizdevīgāko variantu!

Raksta autors: Romans Golubevs.
Žurnals"Kvadrātmetrs". Jūnijs 2012.

Uz augšu