Grand Credit atbalsta sociālo pakalpojumu centru "Mercendarbe"

Grand Credit atbalsta sociālo pakalpojumu centru "Mercendarbe"

Visi bērni vajadzīgi savai valstij.

Šajā dienā, neraugoties uz lietu un skarbo vēju, Motormuzejs bija pārpildīts – ekskursiju vadītājus burtiski apbēra ar jautājumiem par veclaicīgām automašīnām, motocikliem un velosipēdiem. 23.oktobrī kompānija “Grand Credit” sadarbībā ar Rietumu Bankas labdarības fondu organizēja 16 bērniem no Baldones sociālās mājas “Mercendarbe” ekskursiju, cienāja viņus ar garšīgām pusdienām restorānā IL Patio, bet beidzās brauciens galvaspilsētā ar kino apmeklējumu. Visu šo laiku bērnus pavadīja pārstāvji no “Grand Credit”, Rietumu Bankas fonda un sociālais darbinieks “Mercendarbe” Digna Žitnikova.

Grand Credit atbalsta sociālo pakalpojumu centru "Mercendarbe"

Jāatzīmē, ka “Mercendarbe” kopš 1971.gada ir izvietojies senatnīgā muižā mazpilsētas nomalē. Audzinātāji rūpējas par bērniem katru dienu, sniedzot tiem savu gādību, zināšanas sabiedriskajās jomās un, protams, arī atsaucību un sapratni.

atbalsta sociālo pakalpojumu centru "Mercendarbe"

- Vecākie bērni jau ir bijuši šajā muzejā, - saka Digna Žitnikova, - bet mazie bērni (mēs vienmēr cenšamies braucienos ņemt arī mazos bērnus, kā īstā ģimenē) šeit ir pirmo reizi. Un, protams, viņiem bija neprātīgi interesanti. Staigāja, “ar atvērtu muti”, bet mazais Saška pat izvizinājās uz trenažieriem. Vispār mūsu māja ir neparasta - mēs esam ļoti “vieglprātīgi uz jautrību”. Es pati aizraujos ar kalnu slēpošanu un niršanu ar akvalangu, un trīs mūsu puiši jau ir ieguvuši nirēja apliecību, bet visi vecākie bērni vienkārši slēpo ar kalnu slēpēm. Ne tikai uz mūsu "mīļā" Riekstukalna - aprīlī izdevās pat Zviedrijā izvizināties.

centru "Mercendarbe"

Katrs “Mercendarbe” audzinātājs maksimāli atdod sevi bērniem, mēs viņus mīlam kā savus. Bet problēmas, īpaši finansiālās, pastāv. Lūk, piemēram, tagad esam neizpratnē, kā - par ko nopirkt bērniem ziemas apavus? Protams, mums palīdz. Ja ne labu cilvēku palīdzība, mums no daudz kā nāktos atteikties.

Uz augšu