Dienu pirms Ziemassvētkiem

Dienu pirms Ziemassvētkiem

Dienu pirms Ziemassvētkiem ir pienācis Neatkarīgās labdarības akcijas Karsto vēstuļu laiks patīkamākais brīdis – dāvanu pasniegšana un saņemšana.

Daudzajās lasītāju vēstulēs bija paustas dažādas vēlmes, bet pārsvarā Ziemassvētku vecītim lūdza dāvanu maisā ielikt saldumus un dāvaniņas, kas vairotu prieku. Lai piepildītu akcijas dalībnieku vēlmes, Neatkarīgās ar lielākām dāvanām palīdzēs vairākām daudzbērnu ģimenēm, cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, studentiem un pensionāriem, dāvinot gan rotaļlietas bērniem, gan sadzīves un datortehniku pieaugušajiem.

Dienu pirms Ziemassvētkiem

Laikrakstam izdevās šai labdarības akcijai piesaistīt vairākus labvēļus. Kompānija Grand Credit piešķīra tūkstoš latu dažādu dāvanu iegādei, a/s Laima uzdāvināja 71 kilogramu konfekšu, a/s Piensaimnieks – biezpiena sieriņus Kārums, SIA Studio Moderna – ortopēdiskos spilvenus un kosmodisku, SIA Jumava – grāmatas, aptieku tīkls Ģimenes aptieka – 10 dāvanu kartes desmit latu vērtībā, birža NASDAQ OMX Riga un Latvijas Centrālais depozitārijs – datorus. Lielu atbalstu akcijai sniedza arī kurjerdienests DPD, kas sagādātās dāvanas nogādāja to īpašniekiem. Savukārt Neatkarīgās vairākiem vēstuļu autoriem dāvāja preses izdevumu abonementus, bet sadarbības partneri daudzbērnu ģimenēm piešķīra biļetes uz Ziemassvētku koncertiem un arī mūzikas ierakstus. Paldies arī tiem lasītājiem, kuri ziedoja savas mantas, lai šos svētkus citiem padarītu gaišākus!

Ar akcijas Karsto vēstuļu laiks dalībnieku lūgumiem ikviens var iepazīties mājas lapā www.nra.lv un palīdzēt, tā piepildot kāda cilvēka sapni.

Uz augšu