Antīko automobiļu brauciens "Zelta rudens 2011"

Antīko automobiļu brauciens "Zelta rudens 2011"

Kā jau katru gadu AAK Padomju tehnikas sekcija noslēdz sezonu ar antīko automobiļu braucienu „Zelta rudens”. Šoreiz brauciens veltīts Volgas 55. gadu jubilejai. Minētais pasākums tika organizēts sadarbībā ar SIA "Grand Credit". Pārstāvji SIA "Grand Credit" personīgi iesaistījās dalībā akcijā un pat izveidoja īpašu apbalvojumu - "Labākais restaurācija 2011". Kopā braucienā piedalījās 37 ekipāžas ar gandrīz 90 dalībniekiem. Starts tika dots Salaspilī. Pirmais pieturas punkts bija Skrīveros pie „Skrīveru saldumi”, starp citu arī Skrīveru gotiņai šogad arī 55. gadu jubileja.

Otrs pieturas punkts bija Kokneses pilsdrupās, kur tieši Volgas Gaz21 devās iekšā pilsdrupās uz foto sesiju, šeit arī bija dalībniekiem kafijas pauze.

Trešais pieturas punkts bija „Latgales mākslas un amatniecības centrā” Līvānos. Tālāk visi devās uz Sventes muižu, kur bija iespēja apskatīt arī kara tehnikas ekspozīciju. No Sventes visi devās uz Daugavpili, kur viesnīca „Paradīze” norisinājās svinīgā daļa ar nominācijām un apbalvošanu.

Nākamajā rītā dalībniekiem bija iespēja doties ekskursijā uz Daugavpils cietoksni. Pasākums noslēdzās ciemos pie sekcijas biedra Aleksandra Kašerina, apskatot viņa auto un darbnīcu. Tad mājupceļš. Abu dienu garumā risinājās dažādas atrakcijas un konkursi.

Uz augšu